Slimme draadloze lichtoplossingen.

Meest duurzaam en functioneel.
Bij ILP kunt U terecht voor:
- Op maat realisatie van lichtplan tot installatie.
- Overstap naar draadloos lichtsturing.
- Draadloos uitbreiden van Dali systemen.
- Gecertificeerd Implementatie-team.
- .

Ontdek het comfort van een Draadloos lichtsysteem

Doe meer met licht

Intelligente lichtsturing van Casambi is draadloos en geeft naast extra besparing ook toegevoegde waarde aan . Het zet de gebruiker centraal met gepersonaliseerde verlichting. ILP-International in Barendrecht maakt hiervoor gebruik van een draadloos intelligent lichtmanagement systeem van Casambi op basis van "low energy" bluetooth in een mesh-netwerk waarmee complete gebouwen voorzien kunnen worden van led-licht.

Uw led-licht kan draadloos worden bediend door medewerkers die ofwel een (iOS of Android) Casambi app ofwel schakelaars gebruiken, echter zijn deze schakelaars volledig draadloos en op elke plek te plaatsen. Ook kan de verlichting volledig geprogrammeerd worden met verschillende scenes die volledig automatisch geactiveerd worden op aanwezigheid, timers en/of lichtinval. Met een draadloos ecosysteem van Casambi is hiervoor functionaliteit aanwezig en wij kunnen uw led-licht geheel naar uw wensen toepassen.

Individuele controle

Slimme verlichting van Casambi maakt verschillende verlichtingsniveaus mogelijk die voor verschillende taken kunnen worden toegewezen. Dit kan voor uiteenlopende scenario's zijn, zoals helder, levendig licht als goed zicht nodig is. Verlichtingsschema's kunnen zelfs rekening houden met de behoeften van individuen, zoals verschillen in leeftijd en of er meer zichtbaarheid nodig is voor de oudere demografie.

Dit levert draadloos led-licht van Casambi u op

 • Zeer snelle implementatie
 • Toekomstvast
 • Toepasbaar in bestaande armaturen
 • Mogelijk tot integratie met lichtmanagement standaarden als Dali
 • Mogelijkheid tot toepassen van “location based services”
 • Draagt bij aan “Human Centric Lighting” en circulairiteit
 • Productontwikkeling van gerenommeerde fabrikanten
 • Lichtsturing direct aan te passen zonder (opnieuw) te bedraden

Energiebesparing

Het installeren van een draadloos systeem van Casambi met led-licht in een typisch kantoor zal het elektriciteitsverbruik aanzienlijk verminderen door de lichten automatisch uit te schakelen wanneer de ruimte niet bezet is. Bovendien zal het aanpassen en verminderen de verlichting in uw bedrijf gedurende de dag uw energieverbruik nog verder verlagen.

Flexibiliteit en toegankelijkheid

Draadloos verbinding maken met Casambi via toegankelijke software biedt volledige vrijheid om led-licht voor verschillende omgevingen en individuele behoeften te regelen met een druk op een knop vanaf een slim apparaat. Daarnaast kunt u instellen wie toegang heeft tot de bedieningselementen; dit kunnen facilitaire managementteams of individuele medewerkers zijn.

Verhoogd visueel comfort

Visueel comfort is een van de belangrijkste aspecten van verlichting van goede kwaliteit. Geïntegreerde sensoren houden rekening met het natuurlijke licht en verminderen kunstlicht op de juiste momenten. Bovendien zal het regelen van de kleurtemperatuur, scène of het instellen van timers via de externe software visuele vermoeidheid door slechte verlichting voorkomen.

Esthetiek

Een draadloos systeem van Casambi maakt het mogelijk om de esthetiek van uw omgeving te veranderen met led-licht. Door bijvoorbeeld een app op je telefoon te gebruiken, kun je spelen met kleur- of lichtniveaus en ruimtes er groter, helderder, warmer of gastvrijer uit laten zien.

Beveiliging

Uw led-licht kan met Casambi eenvoudig en draadloos worden geprogrammeerd om de bezetting in een gebouw te simuleren om indringers af te schrikken. Sensoren kunnen ook worden gebruikt om een visueel alarm te produceren door gebieden met beweging te verlichten.

Duurzaamheid

Led-licht van goede kwaliteit en een draadloos, intelligent besturingssysteem van Casambi hebben een langere levensduur dan standaardverlichting, omdat ze meer dan 50.000 uur verlichting kunnen bieden. Bovendien verlengt u de levensduur van uw verlichting op lange termijn en bespaart u energie door uw verlichting alleen te gebruiken wanneer het echt nodig is.

Toekomstbestendig - Duurzaam Ecosysteem

Zo werkt het draadloze systeem

mesh network

De draadloze lichtsturing werkt op basis van een “low energy” bluetoothverbinding. Alle componenten zijn met elkaar verbonden en onderdeel van het netwerk. Hiermee kunnen we nu de verlichting bedienen met slechts met een paar klikken op een (mobiel) scherm. Uw led-licht kan eenvoudig worden geïnstalleerd in onze armaturen en aangesloten worden op een draadloos Casambi systeem.

Het concept - Veelheid aan mogelijkheden!

ILP overbrugt grenzen

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een lichtsysteem

Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe u led-licht bedient met een draadloos systeem van Casambi. Wilt u meer weten over onze diensten of onze led-verlichting? Stuur ons een e-mail via info@ilp-international.com of bereik ons telefonisch via +31 643 06 94 25. Wij zijn bereikbaar maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt bij ons terecht voor:

 • Upgrade naar draadloze lichtoplossing met behoud van aanwezige led armaturen
 • Ontwerp en realisatie van draadloze licht(management)oplossingen
 • Realisatie van een cloud-beheersystemen
 • Programmeren van interfaces met o.a. Siemens PLC, Javascript, Ajax, Json
 • Gecertificeerde implementatie